O.A.P. Studio: (Den Haag)


De O.A.P. Studio is akoestisch ontworpen om het samenspel tussen de musici en het unieke bandgeluid in de meest natuurlijke vorm op te nemen. Een goede muzikale balance tussen de individuele muziekinstrumenten, speelt daarbij een grote rol. Doorgaans wordt dan ook in één ruimte de opname gemaakt. Van belang is daarbij, dat de musici perfect in balance kunnen spelen en met de juiste dynamiek, aangepast aan de opnameruimte. Dit is van belang om zo een optimaal opnameresultaat te kunnen behalen.
De opnameruimte is geschikt voor kleine ensembles en combo's. De opnamestudio is voorzien van een uitstekende Steinway B vleugel en high-end opname apparatuur. De projecten die worden opgenomen in deze studio zijn doorgaans: (jazz)combo's, ensembles, solisten en vaak akoestisch van aard. Opnamen die zijn gemaakt in deze studio zijn te beluisteren op de catalogus pagina.

 

Opname op locatie:
Ook opname op locatie behoren tot de mogelijkheden. Zo kunnen opnamen in bijvoorbeeld concerthallen, jazzclubs, kerken en theaters verwerkt worden tot professionele producties. Afhankelijk van de locatie wordt er een portable studio opgebouwd wat gemakkelijk te installeren is. Voor elk project wordt vooraf een plan van aanpak gemaakt in samenspraak met de artiest.


Mastering:
Sound expert Barry Olthof optimaliseert uw audiofiles naar een high-end geluidskwaliteit, in de controle ruimte van de O.A.P. Studio.
Tijdens de mastering balanceert, equalized, leveld en perfectioneert de mastering engineer de mix en vervolmaakt hij de dynamiek en de klankkleur. Zo ontstaat een samenhangende productie, in één stijl, één geheel. Een CD die de identiteit van de muziek behoudt en op elke geluidsinstallatie tot zijn recht komt. 
De audiobestanden die u graag gemasterd wilt hebben, kunt u 'online' versturen naar een specifiek beveiligd internet-adres en zullen gemasterd naar u worden terug gestuurd.

 

Studio tarieven inclusief engineer:
70, - per uur ex. 21% BTW
(minimum 3 uur per dag).